Ontdek Alluzience bij Medi-Kliniek Amsterdam

Bij Medi-Kliniek Amsterdam introduceren we met trots Alluzience, een 100% vegan botuline toxine behandeling voor huidverjonging en rimpelvermindering. Alluzience staat bekend om zijn effectiviteit en plantaardige samenstelling, wat het een uitstekende keuze maakt voor iedereen die waarde hecht aan zowel schoonheid als een plantaardige levensstijl.

Wat is Alluzience?

Alluzience is de eerste kant-en-klare botulinetoxine type A oplossing voor esthetisch gebruik. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie om fijne lijntjes en rimpels effectief te verminderen. Dankzij de unieke, plantaardige formule is Alluzience volledig plantaardig, wat betekent dat er geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt. Deze benadering sluit perfect aan bij de waarden van onze kliniek en onze cliënten.

Voordelen van Alluzience

  • Plantaardig: Alluzience is volledig vrij van dierlijke ingrediënten.
  • Natuurlijke resultaten: Bereik een jeugdige en natuurlijke uitstraling.
  • Snelle hersteltijd: Minimale hersteltijd na de behandeling, zodat u snel weer van uw dagelijkse activiteiten kunt genieten.
  • Langdurige resultaten: Geniet van langdurige resultaten die 3 tot 6 maanden aanhouden.
  • Kant-en-klaar: Direct gebruiksklaar zonder dat er verdunning nodig is, wat de efficiëntie en veiligheid verhoogt.
  • Veilig en effectief: Bewezen veilig en effectief door klinische studies van Galderma.

Azzalure versus Alluzience

Zowel Azzalure als Alluzience zijn producten van Galderma en bevatten botulinetoxine type A. Alluzience is de kant-en-klare vloeistof variant van Azzalure. 

  • Formulering: Azzalure is een poeder dat voor gebruik moet worden verdund, terwijl Alluzience een kant-en-klare vloeistof is, wat het gebruiksgemak vergroot.
  • Resultaten: Beide behandelingen bieden natuurlijke resultaten.
  • Toepassing: Azzalure is al jarenlang een betrouwbare keuze voor rimpelreductie, terwijl Alluzience een nieuwere optie is. 

Waarom kiezen voor Medi-Kliniek Amsterdam?

Bij Medi-Kliniek Amsterdam wordt u behandeld door de gerenommeerde cosmetisch arts KNMG dokter Kara. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van esthetische behandelingen, zorgt dokter Kara voor een persoonlijke benadering die perfect is afgestemd op uw unieke behoeften en wensen. Onze kliniek staat bekend om haar professionaliteit, klantgerichtheid en de hoogste normen van zorg.

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u klaar om uw huid te verjongen en een stralende, natuurlijke uitstraling te bereiken met Alluzience? Wacht dan niet langer en plan een consult bij Medi-Kliniek Amsterdam. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een behandeling op maat voor u te plannen.