In onze botox kliniek in Amsterdam beschikken wij over de modernste technieken om een botox behandeling zo effectief mogelijk uit te voeren. NVCG gecertificeerd Dokter Kara hanteert bij iedere klant een persoonlijke aanpak en bespreek het complete behandelplan zodat u er van uit kan gaan dat u de beste cosmetische zorg krijgt.

Lees u op onze pagina alles over botox behandelingen van Medikliniek Amsterdam en de gemiddelde prijzen die berekend worden om u gezicht weer een jonge uitstraling te geven.

Botox tegen rimpels, zweten, migraine … 

Een botox behandeling kan worden ingezet voor meerde doeleindes. Denk hierbij aan het verjongen of het verwijderen van rimpels in uw gezicht. Botox kan er voor zorgen dat u weer een frisse jonge uitstraling krijgt voor zowel voor vrouwen als mannen.

Botox kan worden ingezet voor de volgende doeleindes:

Botox injecties: botuline injecties

Het injecteren van botox injecties heeft een soort van verlammende werking op de spieren in het gezicht. Het product heeft een perfect resultaat op ouderdomsverschijnselen en het bestrijden van rimpels zowel in het voorhoofd als kraaienpootjes. Zoals we hierboven al hadden beschreven kan dit product voor meerdere doeleindes worden gebruikt. We zullen ze nog even voor u op een rijtje zetten:

 • Voorhoofd rimpels
 • Frons rimpels
 • Kraaienpootjes
 • Overmatig zweten
 • Bewegelijke kin
 • Lage Neuspunt
 • Migraine

Voordat Dr. Kara begint met de botox behandeling zal hij ten alle tijde eerst een behandelplan met u bespreken. In het bespreken van een behandelplan neemt hij al uw wensen op en zorgt hij ervoor dat deze verwerkt worden om zo het beste eindresultaat te bereiken.

Als u tevreden bent over het opgestelde behandelplan van de behandeling dan kan er begonnen worden met het inspuiten van de botox. De botuline injecties duren niet langer dan 20 minuten. Door het gebruik van een dunne naald zal onze cosmetische arts voorzichtig in het desbetreffende spiertje spuiten om zo rimpel voor rimpel weg te werken. Aan de behandeling houd u geen littekens over of blauwe plekken.

Als de botox ( botuline ) eenmaal is ingespoten dan ziet u niet direct resultaat. Dit kan enkele dagen duren. Binnen een week beginnen de effecten op te treden en zult u merken dat de rimpels in uw gezicht verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het inspuiten van botuline zorgt voor een zeer ontspannend karakter in het gezicht waardoor kleine en grote rimpels verdwijnen en veel minder zichtbaar zullen wezen. Het totale effect van de behandeling duurt gemiddeld 4 tot 7 maanden afhankelijk van wat voor huidtype u heeft.

Als u na de duur periode nogmaals een behandeling wilt laten uitvoeren kan dit uiteraard bij onze botox kliniek in Amsterdam. Wist u dat een botox behandeling in de oksels tegen overmatig zweten wel tot 12 maanden zichtbaar blijft?

Wat kost een botox behandeling? 

De prijs van een botuline behandeling of botox wordt in de meeste gevallen per zone berekend.

Afhankelijk van wat u exact wilt bereiken met deze behandeling zal de prijs worden vastgesteld. Wilt u meerdere gedeeltes ( ook wel zones genoemd ) laten behandelen om uw rimpels te laten verwijderen dan zal de prijs per zone afnemen.

Een halve zone botox is vaak geschikt voor de wat jongere mensen met wat ondiepere rimpels zoals kleine voorhoofd rimpels. We zullen u hier een prijzenoverzicht laten zien zodat u een indruk heeft hoe goedkoop een botox behandeling kan zijn:

 • Een zone botox: met een behandeling van een zone bedoelen wij een gedeelte van het gezicht. U kunt bijvoorbeeld met een zone botox injecteren voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes vervagen.
 • Twee zones botox: met het inspuiten van twee zones zullen er twee gedeeltes in het gezicht worden behandelt. U kunt uw frons en voorhoofd rimpels hiermee makkelijk en snel laten vervagen.
 • Drie zones botox : met een behandeling van drie zones kunt u zowel uw rimpels op uw voorhoofd laten verwijderen maar ook uw kraaienpootjes en mondhoeken laten optrekken.

Botox behandeling tarieven

BehandelingTariefActie
Botox
Botox 1 zone

€ 169,-

Botox 2 zones

€ 249,-

Botox 3 zones

€ 329,-

Babybotox€ 129,-
Fronsrimpel met wenkbrauwlift€ 179,-
Voorhoofdrimpel€ 179,-
Frons en voorhoofd€ 269,-
Frons, voorhoofd en kraaienpootjes€ 349,-
Kraaienpootjes€ 179,-
Mondhoeken€ 179,-
Wenkbrauwlift€ 99,-
Gummysmile€ 179,-
Bunny lines€ 179,-
Lipflip€ 179,-
Migraine€ 299,-
Faceslimming€ 299,-
Tandenknarsenvanaf € 299,-
Haaruitval Botox€599
Trapezius/Barbie Botox€799
Overmatig zweten
Overmatig zweten oksels€499,-
Overmatig zweten handen€599,-
Overmatig zweten voeten€699,-
Afspraak maken

Wilt u exact weten wat een botox behandeling voor u gaat kosten?

Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan om de prijzen van een botox behandeling te ontvangen, of maak een afspraak met de botox specialist Dr. Kara.

Fillers behandeling en kosten 

In tegenstelling tot een behandeling met botox zal een filler behandeling uw gezicht op bepaalde plaatsen meer volume geven. Huidverzakkingen, diepe rimpels of wallen onder uw ogen kunnen worden behandelt met de juiste  fillerbehandeling.

Er kunnen meerdere oorzaken wezen dat uw gezicht vermoeid, ouder of er soms boos uitziet. Denk hierbij aan:

 • Vermoeidheid – Donkere vermoeide kringen onder uw ogen
 • Bozer – Fronslijnen of naar beneden gekrulde mondhoeken
 • Ouder – Huidverzakkingen of schaduwen

Een jong gezicht is meestal rond en egaal van vorm. Bij iemand met een ouder gezicht zie je vaak een vierkant of ook wel een piramidevormig uiterlijk. Met het inbrengen van fillers kunnen we de gebieden in het gezicht weer meer volume geven zodat u er weer op een natuurlijke manier jonger en frisser uit zal zien.

Fillers behandeling tarieven

De fillers behandelingen tarieven zijn voor injectablen Restylane, Radiesse, Stylage en Princess.

+TariefActie
Restylane Behandelingen
Lippen

€ 349,-

Traangoot behandeling

€ 349,-

Rokerslijntjes opvullen

€ 349,-

Wallen

€ 349,-

Jukbeenderen

€ 349,-

Kaaklijn

€ 349,-

Neus-lipplooi

€ 349,-

Neuscorrectie

€ 349,-

Mondhoeklift

€ 349,-

Kin opvullen

€ 349,-

1 ml filler

€ 349,-

2 ml filler€ 698,-
3 ml filler€ 999,-
4 ml filler€ 1199,-
5 ml filler€ 1349,-
Tijdelijke fillers oplossenvanaf € 149,-
Aliaxin Behandelingen
Aliaxin SV 1,1 ml€ 399,-
Aliaxin Lips 1,0 ml€ 399,-
PAKKETPRIJZEN
Botox en Filler combinatie pakket S
1 zone botox + 1 ml filler
€ 519,-
Botox en Filler combinatie pakket S+
2 zone botox + 1 ml filler
€ 599,-
Botox en Filler combinatie pakket M
1 zone botox + 2ml filler
€ 799,-
Botox en Filler combinatie pakket L
2 zone botox + 2 ml filler
€ 899,-
Botox en Filler combinatie pakket XL
3 zone botox + 2ml filler
€1199,-
Botox en Filler combinatie pakket XXL
3 zone botox + 3 ml filler
€ 1299,-
Afspraak maken

Botuline toxine: bijwerkingen en risico’s van botox 

Wij krijgen regelmatig de vraag” zitten er risico’s aan het injecteren van botox” Hierop is ons antwoord nee! Botuline toxine is een zeer veilig geneesmiddel wat onder de geneesmiddelen wet valt. Men heeft hier jaren lang onderzoek naar gedaan op eventuele bijwerkingen en de complicaties van het geneesmiddel.

Zeker op lange termijn is Botox een veilige rimpel verwijderaar in tegenstelling tot andere behandelingen die op de markt aanwezig zijn. Mochten er bijwerkingen optreden dan hebben we het alleen over wat roodheid van de huid en lichte zwellingen van het injecteren.

Het product Botox word al meer dan 37 jaar gebruikt zonder dat er ernstige problemen optreden. Men gebruikte het middel in het eerste geval in de neurologie en de oogheelkunde. Sinds 1994 mocht het product ook in de cosmetische zorg worden toegepast.

Een belangrijk aspect voor een behandeling met Botox is dat de dokter ruime ervaring heeft met de injecties geven.Bij Medi-Kliniek Amsterdam hoeft u zich geen zorgen te maken over het onjuiste gebruik van Botox. Dr. Kara is een ervaren specialist op het gebied van Botox behandelingen zowel rond de lippen, oksels, nek of in het gezicht.

Medikliniek: botox kliniek in Amsterdam

Bij onze botox kliniek in Amsterdam kunt u dus terecht voor verschillende rimpelbehandelingen. Woont u in:

 • Amstelveen
 • Amsterdam-Zuid
 • Amsterdam-Noord of West
 • Centrum van Amsterdam

Dan kunt u gemakkelijk met het openbaar vervoer naar ons adres de Clercqstraat 67 in Amsterdam komen. Wilt u graag eerst even contact met ons kliniek?

Bel dan met  +31 (0) 20 685 53 71

Medikliniek neemt uw rimpel zorgen snel en betaalbaar uit handen! 

Heeft u vragen over botox, fillers en profhilo behandeling?

Plan dan een gratis kennismaking en adviesgesprek met onze botox en filler kliniek.