Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling bij een kliniek vereist een ruime ervaring van de betreffende specialist. Daarbij zijn de methoden en de ingebruik genomen middelen voor een gezichtsbehandelingen ook van belang. Medikliniek Amsterdam is gespecialiseerd in botox behandelingen, fillers en PDO draden voor de gezichtsbehandelingen.

Cosmetische gezichtsbehandelingen: kliniek voor botox en fillers

Je gezicht is het eerste wat iemand van je ziet. Het speelt daarom een botox behandeling medikliniek amsterdambelangrijke rol bij de eerste indruk die je maakt, en het bepaalt je uitstraling. Als je last hebt van vervelende rimpels, zorgt dat ervoor dat je er vaak boos of moe uitziet, en bovendien jaren ouder dan dat u in werkelijkheid bent. En dat wil natuurlijk niemand. Cosmetische gezichtsbehandeling, o.a. met botox en fillers, biedt een uitstekende oplossing voor dit soort problemen.

Kliniek in Amsterdam

Onze kliniek in Amsterdam biedt al jaren verschillende cosmetische gezichtsbehandelingen met o.a. botox en fillers aan om bijvoorbeeld uw rimpels op te vullen zodat u weer dat stralende gezicht krijgt dat er jaren jonger uitziet.

Gezicht en nog meer..

Maar u kunt behalve voor problemen op uw gezicht ook voor andere vervelende problemen bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld last van overmatig transpireren (zweten) of ( heftige) migraine aanvallen? Medikliniek biedt hiervoor speciale botox behandelingen aan. Het is bewezen dat deze behandelingen bijzonder effectief zijn. U zult zien dat  uw klachten na de behandeling gegarandeerd verminderd zijn, of zelfs helemaal verdwenen.

Botox of fillers – botox en fillers

Botox en fillers zijn injectablen die binnen cosmetische ingerepen een grote rol spelen. Omdat deze behandelingen in vergelijking tot anderen goedkoper zijn, zijn ze ook in Nederland populair geworden.

Welke injectable behandeling kiezen: botox of fillers

Botox of fillers, of beide (botox & fillers)  kunnen in feite voor dezelfde gezichtsbehandeling gebruikt worden.  Medikliniek Amsterdam bepaalt eerst welke de beste middel voor haar cliënten is. Bijvoorbeeld voor het lippen opvullen kiezen we vaak voor de fillers en voor rimpels valt de keuze op de botox. In de onderstaande tabel kunt u pricies zien voor welke behandeling welke injectable wordt gebruikt.

BehandelingBotoxFillers
migraine en spanningshoofdpijnX
rimpelsX
lippen opvullenX
wallen onder de ogenX
wangen en jukbenenX
neusliplijnX
kaaklijn en hamsterwangenX
neuscorrectie neusliftXX
kin- correctieXX
mondhoeken liftXX

Heeft u vragen over gezicht behandelingen?
Plan een gratis kennismaking en adviesgesprek bij Medikliniek in Amsterdam!

Ervaren cosmetische specialisten

Onze ervaren NVCG gecertificeerd cosmetisch specialist dokter Kara is lid van de kwaliteitscommissie van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hij zal uw problemen eerst met u analyseren en u aangeven hoe ze het beste verholpen zullen worden. Ook heeft u voldoende tijd om al uw vragen te stellen over onze ervaringen en de kosten van gezichtsbehandeling.

Medikliniek biedt de volgende cosmetische gezichtsbehandelingen:

Botox behandelingen

Filler behandelingen

Overige gezichtsbehandelingen

Filler behandeling kaaklijn en hamsterwangen

Filler behandeling kaaklijn en hamsterwangen voor en na foto’s.