Huidbehandelingen

De huidbehandelingen of huidkliniek afdeling van Medikliniek heeft veel jaren aan ervaring in de behandeling van huidaandoeningen, het geven van huidtherapie en oplossen van overbeharing problemen. De huid is een gevoelige deel van ons lichaam. Daarom dient de behandeling van de huid voorzichtig te gebeuren.

Huidkliniek voor verzorging van uw huid

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het is het eerste wat je ziet, maar beschermt ons ook tegen mogelijke schadelijke indringers van buitenaf. Een gezonde huid is daarom van essentieel belang voor uw uiterlijk, maar vooral ook uw gezondheid. Als de huid niet gezond en sterk is, kan de beschermingsfunctie minder goed haar werk doen, waardoor de kans op ziektes veel groter is. U mag daarom nooit de verzorging van uw huid uit het oog verliezen. Onze huidkliniek afdeling heeft genoeg ervaringen om u daarbij professioneel te ondersteunen.

Medikliniek Amsterdam: voor huidaandoeningen, huidtherapie en overbeharing

Bij Medikliniek Amsterdam kunt u terecht voor verschillende cosmetische behandelingen van de huid en gezichtsbehandelingen. Wij doen er alles aan om uw huid gezond en stralend te houden.

Acne behandeling

Ervaren huid specialisten

Onze ervaren NVCG gecertificeerd  specialist dokter Kara is lid van de kwaliteitscommissie van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.  Hij zal uw problemen eerst met u analyseren en aangeven hoe ze het beste verholpen zullen worden. Hij zal u vervolgens een duidelijk advies geven over de meest geschikte behandeling, passend bij uw huid. Ook zal hij u duidelijke voorlichten over de behandeling(en), de nazorg, mogelijke risico’s en de kosten van de huidbehandelingen. Ook heeft u voldoende tijd om al uw vragen te stellen over onze ervaringen en de kosten van huidbehandeling.

Medikliniek biedt de volgende huidbehandelingen: