Profhilo Body

Profhilo Body is een baanbrekende behandeling die de manier waarop we naar huidverjonging en lichaamsverzorging kijken, heeft veranderd. Deze revolutionaire behandeling maakt gebruik van hyaluronzuur om de huid te hydrateren, te verstevigen en te verjongen. Met zijn unieke formule biedt Profhilo Body opmerkelijke resultaten zonder invasieve ingrepen of downtime.

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht en het behouden van de elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af, wat leidt tot een drogere, slappere huid en het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels. Profhilo Body vult dit tekort aan door hoogwaardig hyaluronzuur rechtstreeks in de huid te injecteren.

Wat Profhilo Body onderscheidt van traditionele dermale fillers is de techniek van toediening. In plaats van specifieke gebieden te targeten, wordt Profhilo Body met behulp van een speciale injectietechniek op vijf punten op het lichaam geïnjecteerd. Deze punten zijn zorgvuldig gekozen om een optimale verspreiding van het hyaluronzuur te garanderen. Het doel is om de huid overal te hydrateren en te verjongen, in plaats van alleen gericht te zijn op individuele rimpels of probleemgebieden.

Het resultaat van de Profhilo Body-behandeling is een diep gehydrateerde huid met een verbeterde elasticiteit en stevigheid. De huid ziet er frisser, gladder en jeugdiger uit. Profhilo Body stimuleert ook de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten die de huidstructuur en -elasticiteit ondersteunen. Dit zorgt voor langdurige resultaten, zelfs nadat de behandeling is voltooid.

Een ander voordeel van Profhilo Body is dat het een veilige en minimale invasieve behandeling is. Er zijn geen sneden of incisies nodig, waardoor er geen littekens ontstaan. De behandeling is relatief pijnloos en vereist geen verdoving. Bovendien is er vrijwel geen downtime, waardoor je direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Het is een ideale optie voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en effectieve oplossing voor hun huidverzorgingsbehoeften.

Profhilo Body kan op verschillende delen van het lichaam worden toegepast, zoals de buik, hals, decolleté en handen. Deze gebieden zijn vaak onderhevig aan veroudering en tonen tekenen van verslapping en verlies van volume. Profhilo Body herstelt niet alleen de jeugdigheid van deze gebieden, maar biedt ook een algehele verbetering van de huidkwaliteit.

Profhilo Body kan worden ingezet voor de volgende behandelingen:
– Decoletté
– Hals
– Handen
– Buik

Hoe gaat de behandeling in zijn werk
– Onze cosmetisch arts voert de behandeling uit. Er wordt indien gewenst een
verdovende crème aangebracht daarna injecteert de arts de Profhilo Body. Na de behandeling kunt u uw normale
activiteiten voortzetten.
– Voor de behandeling zijn 2 a 3 sessies nodig afhankelijk van het gewenste
resultaat
Heeft u snel last van blauwe plekken? Dan raden wij aan om Arnica tabletten in te nemen vanaf 5 dagen voor de behandeling.
Heeft u een lage pijngrens? Dan kunt u 2 paracetamol innemen 1 uur voor de behandeling.

Lanluma X vs Profhilo Body
– Lanluma V is op basis van Poly-L-melkzuur (PLLA). Lanluma X stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Deze is geschikt meer geschikt voor volume verlies. De ideale kandidaat heeft last van volume verlies en verslapping in de billen of hipdips. 
– Profhilo Body is op hyaluronzuur basis. Het doel is het verminderen van fijne lijntjes door de huid te hydrateren. De ideale kandidaat merkt de eerste signalen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, lichte verslapping en licht volume verlies bij de hals, decolleté, handen of buik.

 

BEHANDELING TARIEF ACTIE
Profhilo Body  – 1 keer 

€ 399,-

 
Profhilo Body  – 2 keer 

€ 749,-

€ 649,-