Wilt u een jonge en frisse uitstraling? Of bent u opzoek naar een oplossing voor uw rimpels en lijntjes, migraine, spanningshoofdpijn of huidverzakking in het gezicht? Wilt u een chirurgische ingreep vermijden en staat u open voor een cosmetische oplossing? Medikliniek Amsterdam kan u helpen met speciale injectables behandelingsmethoden: vrijwel pijnloos, efficiënt en goedkoop.

Injectables is wellicht het meest bekende onderdeel van een cosmetische ingreep. Het is een tamelijk simpele behandeling die snel voor een levendige en jonge uitstraling kan zorgen. Het is eigenlijk de overkoepelende benaming voor alle cosmetische behandelingen die gebruik maken van botox en fillers. Ook een tamelijk recente techniek zoals een profhilo behandeling behoort tot de groep van injectables.

Bij welke behandelingen worden injectables gebruikt?

Injectables worden vaak toegepast op het gezicht. Een doffe huid kan verschillende oorzaken hebben, zoals veroudering, stress, werkomstandigheden enz. Na een behandeling met injectables ziet de huid er frisser en jonger uit. Zo is de botox behandeling met name bekend bij het opvullen van (dynamische) rimpels; fillers daarentegen worden ingezet bij het opvullen van lippen of bij wallen onder de ogen. Bij profhilo daarentegen wordt de verjonging van de huid bereikt door versteviging van de huid van binnenuit.

Als injectables worden verschillende stoffen gebruikt. Het is wel belangrijk dat de gemaakte keuze klinisch is bewezen en een betrouwbaar en reproduceerbaar resultaat geeft.

De behandeling met injectables

De behandeling met injectables duurt meestal kort. De overdracht van injectievloeistof met een naaldje verloopt doorgaans pijnloos. Zelden wordt er lokaal verdoofd. Ook na de behandeling heeft u geen pijn meer. Het resultaat ziet u kort na de behandeling en dit kan, afhankelijk van het gebruikte middel, lang zichtbaar blijven. In onze injectable kliniek wordt gebruik gemaakt van botuline toxine (botox) en hyaluronzuur (fillers en profhilo). Met beide stoffen worden al jaren zeer positieve resultaten behaald. Om het beste resultaat te krijgen, kan er ook een combinatiebehandeling uitgeschreven worden.

Injectable kliniek Amsterdam

Onze injectable kliniek in Amsterdam heeft jaren ervaring met injectable behandelingen. Wij maken gebruik van de bekendste en betrouwbare merken als Botox® en Profhilo®. En voor de fillers injectables worden de populairste merken zoals Juvéderm® en Restylane® gebruikt.

Botox behandeling
Injectable behandeling met Botox: lippen opvullen.

Botox injectables behandelingen bij Medikliniek Amsterdam

Filler behandeling kaaklijn en hamsterwangen
Injectable behandeling met Fillers: kaaklijn en hamsterwangen behandelingen.

Fillers injectables behandelingen bij Medikliniek Amsterdam

Neuscorrectie neuslift met fillers en botox
Injectable combinatiebehandeling met Botox en Fillers : neuscorrectie neuslift behandeling.

Botox en Fillers injectable combinatiebehandelingen bij Medikliniek Amsterdam

  • Neuscorrectie neuslift met fillers en botox
  • Mondhoeken lift met fillers en botox
Profhilo hals behandeling
Injectable behandeling met Profhilo: hals behandeling.

Profhilo injectable behandeling bij Medikliniek Amsterdam

Prijzen Injectables behandeling

De prijzen van injectable behandeling van onze injectable kliniek voor botox, fillers en probhilo behandeling per zone, sessie en merk. Bekijk de prijslijst van de injectable behandelingen van onze injectable kliniek: botox, fillers en profhilo injectable prijzen en kosten!

Gratis Consult 

Als u geïnteresseerd bent in injectables en snel geholpen wilt worden aan uw rimpels of een jong en fris stralend gezicht wilt hebben, kunt u voor een intakegesprek online een afspraak maken. Tijdens een intake gesprek worden de wensen van cliënt genoteerd. De behandelend arts analyseert grondig uw huid en vervolgens bekijkt hij welke injectable behandeling voor u geschikt is. De huidspecialist informeert u hierover. 

Voor informatie over injectable behandelingen kunt u ook langs komen op onze cosmetische kliniek voor gezicht en huid in Amsterdam.

Heeft u vragen over botox, fillers en profhilo behandeling?

Plan dan een gratis kennismaking en adviesgesprek met onze botox en filler kliniek.