XL Hair helpt bij haaruitval, haarverlies en dunner wordend haar.

XL Hair is een injecteerbare behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert.
Het stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

XL Hair booster is een behandeling met een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals natuurlijk hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatie vloeistof. Het verlengt de anagene fase, verkort de telogene fase en draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug. XL Hair® is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

De hairbooster wordt toegepast bij beginnende haaruitval, uitdunnend haar en kale plekken. Het activeert de haarfollikels om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt.

De XL Hair behandeling bestaat uit een kuur van 6-8 behandelingen om de 8-10 dagen. De behandeling stopt de actieve haaruitval binnen drie maanden en stimuleert nieuwe haargroei. XL Hair® wordt aangebracht via injectie.

Bij welke problemen kan de XL Hair helpen?

  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Areata 
  • Beginnend haaruitval
  • Dunner wordend haar
  • Kale plekken waarbij de haarzakjes nog aanwezig zijn

Hoe werkt de PRP en Hair XL samen? 

De Hair XL wordt toegepast om de haaruitval te stoppen. Wij raden aan voor mannen een pakket van 6 behandelingen te nemen met tussen pozen van 8-10 dagen. Voor vrouwen raden wij aan een pakket van 8 behandelingen te nemen met tussen pozen van 8-10 dagen.
De PRP behandeling versterkt de haarzakjes op natuurlijke wijze. De PRP behandeling raden wij aan met een tussenpoos van een maand en daarna tussen pozen van 3 en daarna 6 maanden. 
Dankzij de stopzetting van de haaruitval met Hair XL en de versterkende en verdikkende werking van de PRP op de haren ziet u het beste resultaat. 

XL Hair behandeling en prijzen

Bewerken
BEHANDELING PRIJS  
XL Hair behandeling los € 149,-  
XL Hair behandeling pakket man 6x

€ 749,-

 
XL Hair behandeling pakket vrouw 8x € 999,-  
XL Hair met PRP behandeling los €349